Tapahtumakalenteri

KESÄN VIETTOA BULDERSISSATiistai  7.6.2022 - Tiistai 30.8.2022 - BULDERSIN PIHAPIIRI

Kesätiistaisin kokoonnumme Buldersin pihapiirissä klo 12. Leikkimielisiä kesäpelejä mölkkyä, tikan- ja kettinginheittoa. 

Ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa ja kahvittelua. Buldersiin oma mielikahvimuki mukaan !

KAHVINKEITTOON JA ULKOPÖYTIEN PYYHINTÄÄN, IKKUNALUUKKUJEN AVAAMISEEN ON VAPAAEHTOINEN APU TERVETULLUTTA, voi tulla noin klo 11 paikalle

Jos sadesää niin pikkumökissä voi vetää vaikka tietovisan tai kertoa vitsejä ja tarinoita !

Usvatie 15 Viherkummussa. Kun omakotiasutus Usvatiellä loppuu jatketaan pieni matka hiekkatietä hiekkakentän laitaa. Siellä se näkyy pieni punainen mökki ja vehreä pihapiiri

Lailan Tähtihetket-laulunäytelmäSunnuntai  28.8.2022 - Taaborinvuoren tapahtuma-alue Palojoki

Lue lisää kohdasta Kulttuuritoiminta. Yhteinen tilausbussi, Erikssonin auto lähtee poikkeuksellisesti Pähkinärinteestä. Lähtöaika 13.15. Kiertää tavanomaisen reitin mutta viimeinen kyytiintulo pysäkki on Kivistö, Balgangrillin läheinen pysäkki josta jatketaan Palojoelle Taaborinvuoren kesäteatteri alueelle. Liput jaetaan perillä.

                      Reissunlähtöreitti löytyy Kotisivuilta kohdasta Retket ja matkat 

KESÄKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET BULDERSISSATiistai  30.8.2022 - BULDERSIN PIHAPIIRI
Lepposan kesäkauden päättäjäisiä vietetään Buldersin pihapiirissä tiistaina 30.8.2022 kello 12 alkaen. Kun Vantaalla ollaan, vaakunassakin lohen pyrstö, nautitaan herkullista Lohikeittoa.     ( Gluteeniton, laktoositon ) Leipää, levitettä ja maustekurkkua.Kahvin kera kesäistä leivonnaista. Hinta 5 euroa. Voi ottaa oman mieli keittolautasen mukaan samalla kun pakkaa kahvikuppia. Löytyy myös kertakäyttölautasia ja lusikoita.